Klubska mizica v središču dnevne sobe

Prav je, da pri opremljanju domače dnevne sobe dovolj časa in pozornosti namenimo načrtovanju in opremljanju prostora, saj bomo prav tu preživeli veliko svojega časa, zato se moramo v prostoru dobro počutiti. Najprej moramo seveda misliti na funkcionalnost opreme, nato pa poskrbimo še za dekoracijo. Če smo vsak element posebej skrbno izbrali, bomo na koncu ostali s čudovito dnevno sobo, v kateri bo osrednji kos pohištva stilsko dovršena klubska mizica, ki združuje tako funkcionalnost kot estetiko.klubska mizica
Še posebej, če mizico dejansko uporabite in s tem dodatno pridobite v obeh pogledih.
Klubske mizice (volino.si) so postale že skorajda obvezna oprema vsake dnevne sobe, predvsem pa tistih, ki so opremljene v bolj minimalističnem slogu, ki je v zadnjem času še posebej priljubljen. Prav v takšnih prostorih namreč pride do izraza preprosta mizica, ki krasi središče dnevne sobe. Seveda mora biti tudi klubska mizica v prvi vrsti namenjena uporabi, na srečo pa pri tem te mizice nič ne zaostajajo za svojo estetsko vrednostjo. Majhna mizica v dnevni sobi se namreč hitro izkaže kot zelo uporaben dodatek, pravzaprav nepogrešljiv, saj omogoča marsikaj. V prvi vrsti seveda nanjo lahko odlagamo različne stvari, še posebej priročne pa so tiste mizice, ki imajo še dodatno poličko pod zgornjo površino, tako da lahko tam tudi dlje časa shranjujemo revije in podobne stvari. Na mizico bomo odložili pijačo in prigrizke za goste, ki pridejo na obisk, pa tudi sicer je vedno koristno imeti na dosegu roke prostor, kamor lahko varno odložimo različne predmete.
Čeprav klubske mizice navadno že same po sebi izstopajo z zanimivim stilskim dizajnom, pa jih lahko še dodatno okrasimo z različnimi dekorativnimi elementi. Zadostuje že to, da nanje postavimo vazo s cvetjem ali pa svečnik, pravzaprav pa lahko na površini mize enostavno izmenjujemo različne dekorativne elemente in tako naredimo prostor še bolj domač. Same mizice so že s svojo podobo prijetne na pogled, še posebej, če se lepo skladajo s preostalim pohištvom. Za to ni treba skrbeti – na voljo so mizice v najrazličnejših izvedbah, oblikah in velikostih. Izbirate lahko med številnimi materiali, med katerimi sta predvsem priljubljena steklo in les, seveda pa lahko sami izberete tudi barve, tako da bo klubska mizica res popoln dodatek v vaši dnevni sobi.

Oglejmo si še kako se lotimo opremljanja dnevne sobe!

Scroll to Top