Popoln komplet za gnojenje v notranjih prostorih

Komplet Growbox je primeren za vse, ki bi se radi preizkusili v gojenju rastlin znotraj doma in zato potrebujejo primerno ter preizkušeno opremo. Prav tako je namenjen vsem, ki iščejo povsem nov in tudi cenovno dovolj ugoden komplet, ki bi jim ponujal le najboljše za njihove rastline. 

Kaj vsebuje Growbox komplet?

Komplet Growbox vsebuje sijalko v posebnem reflektorju, ki poskrbi, da bodo vaše rastline lahko uspešno rastle v growboxu PirateBox. V njem boste našli še karbonski filter Airontek. Njegova naloga je, da odstrani prav vse nezaželene vonjave iz prostora. Vse skupaj je kompatibilno s hidroponičnimi sistemi ter tudi lonci primernih dimenzij. 

Proizvajalec v komplet Growbox ni vključil kablov. To pa zaradi specifike določenega prostora, kamor nameravate namestiti komplet. Vsekakor komplet lahko po želji spremenite ali dopolnite. V takem primeru je najbolje, da se preko telefona ali maila povežete s ponudnikom. 

Growbox Pirate Box – šotor za gojenje 

Komplet Growbox torej vsebuje tudi poseben šotor, ki je narejen iz kovinskega ogrodja. Izdelek boste našli pod imenom Growbox Pirate Box. Njegovo platno je na notranjem delu odbojne srebrne barve, njegov zunanji del pa je črn. Material šotora je debel in ne vpija vode ali vlage. 

Šotor za notranje gojenje rastlin je izdelan iz zelo kakovostnih materialov. Komplet vsebuje še dno, ki vas bo obvaroval pred manjšimi izlitji vode in trakovi za obešanje filtra. Na spodnjem delu šotora sta dve odprtini, ki sta namenjeni pasivnemu zračenju. Po želji ju lahko popolnoma odpremo ali pa samo delno. Na hrbtni strani spodaj in zgoraj boste našli dve odprtini, ki sta namenjeni kablom. 

Scroll to Top