Infra grelci

Sodobna rešitev ogrevanja z infra grelci

Iščete ogrevalno napravo za vaš dom ali vikend, pa niste čisto prepričani, katera ogrevala so najprimernejša in najugodnejša? V ponudbi električnih ogreval vam bodo predstavljeni tudi različni infra grelci.

Vsa električna ogrevala toploto oddajajo preko elektrike

Za boljši vpogled v načine ogrevanja, vam svetujemo, da si v številnih trgovinah z električnimi ogrevali ogledate vse naprave in se pri prodajalcih pozanimajte, o njihovi sposobnosti in cenovni dostopnosti.

Infra grelci

Nekatera ogrevala so premična in je za njihovo delovanje potreben kabel z vtikačem, medtem, ko so druga ogrevala statična in so nameščena na steno, pri čemer je dovajanje elektrike preko kablov v steni, prižgejo pa se s stikalom. V zadnjem času so odlična rešitev ogrevanja različni infra grelci, katerih cena sicer ni majhna, se pa investicija hitro povrne.

Kvarčne in infra peči so odlični infra grelci v kopalnicah

Ko iščete najprimernejše električno ogrevalo za kopalnico, so kvarčne in infra peči sigurno najprimernejše. Razlog tiči v tem, da s temi infra grelci lahko v mrzlih obdobjih kopalnico in druge prostore ogrejete zelo hitro in kadarkoli to želite.

Ta grelna telesa lahko montirate na steno, nekatera imajo možnost tudi nagiba grelne glave gor in dol. Njihova velika prednost je v tem, da so cenovno zelo dostopne kupcem, zato jih lahko namestite v več tovrstnih prostorov. Vgrajen imajo tudi ventilator.

Infra grelci so zdravju prijazna ogrevalna telesa

Sodobnejša rešitev ogrevanja prostorov so sigurno IR paneli. To so posebni visokokakovostni infra grelci, katerih delovanje je zelo zanesljivo, zato imajo tudi več letno garancijo. Z njimi se prostor, tla in stene ogrejejo zelo hitro in enakomerno.

To enkratno investicijo z infra grelci si lahko zelo hitro povrnete, hkrati pa si panele tudi poslikate ali jih prebarvate v enkratno dekoracijo. Energija infrardeče svetlobe deluje na človeka pozitivno, zato so IR paneli zdravju prijazen način ogrevanja.

Smo vas premamili? Zanimanje potešite na tej povezavi.

Scroll to Top