V Mariboru zadnje leto cveti oddaja stanovanj

Srečala sem kolega po nekaj letih. Spoznala sva se na fakulteti, kjer smo se z ostalo družbo veliko družili. Preživeli smo skupaj kar nekaj študijskih popoldnevov, pa tudi študentskih zabav. Naše poti so se potem po študiju razšle. A ostali smo v stikih vsaj nekajkrat letno. Običajno, ko sem obiskala Maribor, sem ga vedno poklicala. Zadnje čase pa sem bila v Mariboru bolj pogosto zaradi službenih obveznosti. Dobila sva se nekajkrat na kavi. Povedal mi je, da se ukvarja s prodajo in oddajo stanovanj v Mariboru. Oddaja stanovanj Maribor naj bi bila izjemno dober posel v zadnjem letu. Povpraševanje po najemniških stanovanjih je večje kot je bilo v preteklosti. Zato kolega kar dobro živi.

Razširil se je glas med študenti

Malo sem ga povprašala ali je oddaja stanovanj Maribor kaj drugačna od drugih slovenskih mest. Pravi, da je Maribor malo drugačen od Ljubljane. A veča se število študentov v mestu, zato so njegovi oglasi »oddaja stanovanj Maribor« zelo uspešni in iskani. Pravi tudi, da se dobro ime hitro razširi med iskalce stanovanj. On poskrbi, da so stanovanja, ki jih oddaja res v dobrem stanju in da najemniki nimajo nikakršnih težav z najemodajalci. Zelo hitro se je dober glas o njem razširil med študenti. Oddaja stanovanj Maribor je torej posel, ki letos prav posebno cveti.

Zanimive zgodbe o najemnikih in najemodajalcih

Pripovedoval mi je tudi različne zgodbe o tem kakšne ljudi srečaj pri oddaji stanovanj v Mariboru. Na eni strani so najemodajalci, ki lahko imajo nerealne predstave o najemnikih in denarju od najemnin. Na drugi strani pa so najemniki, ki veliko zahtevajo, a za malo denarja. Potrebno je vedno najti en kompromis. Najti je treba prave najemnike in prave najemodajalce, ki se ujamejo. Najhitreje gredo v promet manjša stanovanja za dva najemnika. Zelo je pomembna tudi lokacija.

Iskalni pojem oddaja stanovanja Maribor je velikokrat premalo, če imamo kakšne posebne želje o lokaciji, velikosti in opremljenosti stanovanja. Velikokrat so omejitve tudi pri hišnih ljubljenčkih, kjer je pač v večini primerov potrebno upoštevati zahteve lastnika stanovanja. A kljub vsem težavam, s katerimi se pri poslu kolega srečuje, je posel dober. Prav posebno je zadovoljen, ko so s poslov srečne vse stranke – tako najemniki, kot najemodajalci.

Scroll to Top