Prenova kopalnice je lahko skupni projekt

prenova-kopalnice

Za nekatere je prenavljanje katerega koli dela stanovanja napor, tako finančni kot časovni. Vendar pa temu ni treba, da je tako. Kako lahko prenovo kopalnice popestrimo?

Delajmo v paru

Opremljanje in prenavljanje lahko postane skupen, prijeten projekt. Tega se lotimo tako, da se pogovorimo o željah in jih združimo. Seveda moramo imeti prostor za kompromis, mnogokrat pa dobimo ideje, ki jih drugače ne bi. Lahko gre za barve ploščic, omaric, postavitev elementov ali katerikoli drug vidik prenavljanja. Več glav več ve in skupen projekt lahko par le še bolj poveže. Poleg tega pa sledi še uživanje v sadovih dela: novi kopalnici!

Najbolj priljubljen kos kopalniškega pohištva

Ne glede na velikost vaše kopalnice, jo lahko s pomočjo našega kopalniškega pohištva, kopalniških dodatkov in brisač spremenite v pravi domači spa. Preberite več …

Preizkusimo nove stvari!

Lahko se lotimo projekta tudi bolja avanturistično! Vam ni všeč tuš kabina? Nabavite si ogromno kad in uživajte v namakanju. Ali pa obratno in si nabavite odprti tip tuš kabine z nagnjenim podom in ploščicami na podu.

Morda vam bo prijal tudi masažni modul ali pa steklena pregrada med tušem in ostalim delom kopalnice.

Za dame pa lahko namestite tudi bide. Še eksotičen del kopalnice je lahko WC, ki je lahko visoko tehnološki.

Čudeži tehnologije

Pri prenovi kopalnice je potrebno vzeti v obzir tudi starost opreme. Pri elektrotehniki se dostikrat splača preiti na novejše stroje, ki so varčnejši. Primer sodobni pralni stroji, ki porabijo manj vode in elektrike in lahko relativno kmalu povrnejo investicijo. Če pa morda še nimate kakega pripomočka, pa pri prenovi razmislite o sušilcu za obleke, načinu ogrevanja kopalnice in morebitnemu prehodu na sodobnejšo kad ali tuš kabino.

Zanimivo je tudi, kako hitro so se spremenili dizajni WC školjk in umivalnikov. Sedaj so moderne bolj zaobljene oblike, ki dosti lepše sedejo v samo postavitev.

Sklep

Prenova  kopalnice je lahko zahtevna. Temu je tako, ko se tega lotimo iz nuje, brez, da bi v tem videli priložnost za modernizacijo in prilagoditev našim potrebam. Stil pohištva in opreme se spreminja skozi čas in zakaj si ne bi privoščili nadgradnje?

Vsekakor si kopalnico zastavite po svoji meri in delajte z veseljem in rezultat bo nekaj, na kar boste ponosni. Ne zanemarite detajlov kot so barve elementov, oblike pip, umivalnikov, kot tudi dostopnost kadi in spolzkost tal!

Scroll to Top