Zakaj izbrati žaluzije?

Opremljate stanovanje ali menjavate okna ampak enostavno ne vest, kakšna senčila izbrati? Zagotovo poznate žaluzije, ki so idealna rešitev za senčenje. Žaluzije namreč nudijo učinkovito zaščito pred svetlobo ter nudijo varovanje zasebnosti kjerkoli in kadarkoli si zaželite. Poznamo različne vrste žaluzije, kakšne boste izbrali pa je povsem na vas. Priporočamo vam, da se pred nakupom posvetujete s strokovnjaki, ki vam bodo natančno svetovali kakšne žaluzije oziroma kateri tip žaluzij izbrati.žaluzije

Žaluzije so dober izbor

Mogoče kdo potrebuje potrditev, vendar pa je potrebno poudariti, da so žaluzije zelo dober izbor, saj so tudi dober toplotni izolator, ki preprečuje segrevanje stekla in tako prepreči direkten vstop sončne svetlobe v prostor in segrevanje. Ravno tako nam omogočajo učinkovito uravnavanje oziroma regulacijo svetlobe v prostoru. Krmilimo jih povsem enostavno, vse pa je odvisno od tega, katere žaluzije uporabljate. Poznamo več vrst žaluzij, kjer pa jih delimo na notranje in zunanje žaluzije ali pa lamele za notranje žaluzije.

Notranje žaluzije

Notranje žaluzije so cenovno izjemno ugodna izbira, saj nudijo skoraj popolno ali delno zatemnitev prostora. Primerne so za vse oblike oken in imajo notranjo montažo. Poznamo klasične oblike notranjih žaluzij, ali pa žaluzije, ki se morajo zaradi okna izdelati po meri. Izbiramo lahko med celo paleto barv, da tako kar najbolj prilagodimo izgled žaluzij z notranjostjo ter zunanjo podobo.

Zunanje žaluzije

Zunanje žaluzije so narejene tako, da so odporne na različne vremenske vplive in delujejo kot odličen toplotni izolator. Ravno tako kot z notranjimi, lahko tudi tukaj kontroliramo količino svetlobe. Sistem in videz je podoben roletnemu sistemu, saj lahko montiramo neposredno v podboj okna ali pa na fasado. Izgled zunanjih žaluzij se popolnoma prilagaja izgledu in željam. Pomembno je, da vam strokovnjaki svetujejo, izmerijo in izdelajo takšne zunanje žaluzije, s katerimi boste maksimalno zadovoljni.

Dodajte oknom tisto piko na i – dodajte jim primerne žaluzije, s katerimi boste zagotovo maksimalno zadovoljni.

Scroll to Top